Trampoline Test 2021

trampoline test 2021
trampoline test 2021

Trampoline test 2021! Den store trampolinen hører hjemme i hagen hver sommersesong. Derimot er det ikke alle modeller som er av like god kvalitet. I vår Trampoline test  presenteres fem unike modeller fra de velkjente leverandørene North, Berg og Jumpking. Utendørs trampoliner har blitt stadig mer populært. I den forbindelse har det også vært et stort fokus på både sikkerhet og kvalitet.

Det er ikke alltid like enkel å vite hvilken trampoline du skal velge. Vi har derfor tatt utgangspunkt i modeller fra anerkjente leverandører. Med riktig vedlikehold kan du ha en trampolinen i mange år. Dette er en investering som du vil ha stor glede av. De fleste synes det er morsomt med en stor trampoline i hagen.

Trampoline test kriterier:

I vår Trampoline test 2021 har vi tatt utgangspunkt i spesifikasjoner som bruksareal, rammestørrelse og dimensjoner. Det er selvsagt viktig at trampolinen har en viss størrelse. Dette gjør det morsommere å bruke den gjennom hele sommersesongen. Vi har også vurdert trampolinen ut fra spesifikasjoner som maks brukervekt, kantbeskyttelse og antall fjærer.

  • Bruksareal: En av fordelene med en utendørs trampoline er et stort bruksareal. Med en stor trampoline i hagen kan flere hoppe på en gang. En utendørs trampoline kan brukes til både vanlig og avansert hopping.

  • Rammestørrelse: Rammen er viktig for den totale hoppeopplevelsen på trampolinen. Det er viktig at rammen er stabil. Den bør også bestå av tykke stålrør for at den skal være god nok. Hvis rammen ikke er god nok kan den miste fasongen i løpet av bruksperioden.

  • Kantbeskyttelse: En trampoline bør ha en bred og myk kantbeskyttelse. Dette er en beskyttelse som skal dekke både fjær og ramme. For at du skal unngå å slå deg mens du hopper er det viktig at kantbeskyttelsen ikke kan beveges.

  • Antall fjærer: For å få den beste spensten bør trampolinen ha lange og mange fjær. Korte fjær vil ikke gi god nok spenst. Derimot vil en trampoline med korte fjær gi bredere og dypere sprett. En trampoline som har en dyp sprett gjør at du hopper behagelig.

  • Maks brukervekt: Når du skal velge en trampoline er det viktig å ta hensyn til den oppgitte brukervekten. Dette for at sikkerheten skal bli optimal. Brukervekten har også betydning for hoppekomforten. Det er viktig at du oppnår den spensten du ønsker.

  • Dimensjoner: En utendørs trampoline bør passe inn i omgivelsene. Du bør derfor velge en trampoline som får plass i uteområdet. Plassen du har tilgjengelig bør være avgjørende for dimensjonen på trampolinen. Den bør derfor plasseres på en overflate som er myk.

 

Liste over 1-5 plass i Trampoline test:

 

 

 

 

medalje 1

Berg Favorit - Trampoline best i test

medalje 3

North Explorer - Trampoline test

medalje 2

North Pioneer 500 - Trampoline test

medalje 4

Berg Elite 380 - Trampoline test

medalje 4

North Explorer Planet - Trampoline test

Trampoline Best i Test

terninkast 6 fitnesstrening
trampoline best i test berg favorit
Bruksareal: 10,75 m2
95%
Rammestørrelse: 4,3 m
95%
Kantbeskyttelse (bredde): 38 cm
100%
Antall fjærer: 96 stk
100%
Anbefalt brukervekt: 120 kg
90%

butikk:

Pris:

Tilbud:

logo treing

Kr 8199,-

Vi har rangert Berg Favorit trampoline som vinner av vår Trampoline test 2021. Dette er derfor en trampoline som er verdt å ta en nærmere titt på. Den er solid og stiller sterkt i forhold til andre trampoliner i markedet. Her får du en sikker trampoline med meget god hoppekomfort. Berg trampoline er lett å vedlikeholde. Den har også en meget kraftig og effektiv kantbeskyttelse.

Bruksareal: Berg trampoline har et bruksareal på totalt 10,75 m². Den er derfor stor nok til at du kan hoppe slik du ønsker. Dette er en utendørs trampoline som er rund i fasongen. Den er derfor enkel å plassere i uteområdet. Den kan brukes med et sikkerhetsnett i en meget god kvalitet. Det store bruksarealet gjør hoppingen enda morsommere.

Rammestørrelse: Her får du en trampoline med en rammestørrelse på 4, 3 m. Berg trampoline er derfor en storfavoritt blant hoppeglade i hele landet. Rammen står stabilt plassert på bakken. Den solide rammetykkelsen gjør det trygt å hoppe. Den er laget ved bruk av galvanisering og gode sveiseskjøter. Dette bidrar til at den kan stå lenge uten at den ruster.

Kantbeskyttelse: Her får du en utendørs trampoline med en solid kantbeskyttelse på 38 cm. Denne kantbeskyttelsen er laget for at den ikke skal bevege seg når den er bruk. Berg trampoline kan derfor brukes trygt av deg som liker å hoppe. Dette er en aktivitet som de fleste synes er verdt å få med seg hele sommersesongen.

Antall fjærer: Berg trampoline leveres med totalt 96 solide fjærer. Dette antallet kan variere alt etter hvilken modell du velger. Dette gjør at du får en trampoline med en meget god hoppekomfort. Du kan derfor prøve hoppeferdighetene dine med god spenst. Både fjærene og rammen er godt dekket av den solide kantbeskyttelsen.

Anbefalt brukervekt: Berg trampoline kan brukes av personer med en med en anbefalt brukervekt på 120 kg. Hvis trampolinen brukes riktig trenger den ikke mye vedlikehold. Både fjærer og ramme er laget for å tåle mye bevegelse. Berg trampoline har en effektiv støtdemping som skal bidra til at hoppingen foregår på en behagelig måte.

Dimensjoner: Berg trampoline leveres med en på 4 meter. Her får du en utendørs trampoline som er stor nok til avansert hopping. Den leveres med et solid sikkerhetsnett som er lett å montere. Dette sikkerhetsnettet gir en effektiv beskyttelse mot fall og ustødige hopp.

north explorer trampoline test
Bruksareal: 9,8 m2
90%
Rammestørrelse: 4 m
90%
Kantbeskyttelse (bredde): 30 cm
90%
Antall fjærer: 96 stk
100%
Anbefalt brukervekt: 110 kg
90%

butikk:

Pris:

Tilbud:

trampoline logo

Kr 10 490,-

Vi har vurdert Berg Favorit Trampoline som nummer to i vår Test trampoline 2021. North trampoline Explorer leveres også i flere størrelser. Hos North Explorer kan du velge en rund, rektangulær eller oval trampoline. Du velger den formen som passer ditt uteområde. Den leverer fantastiske resultater i vår test og får derfor terningkast 5.

Bruksareal: North trampoline har et bruksareal på 9,8 m². Dette tilsier et stort hoppeareal for deg som liker avansert hopping. Her får du stor plass å bevege deg på. Flere personer kan derfor bruke den på en og samme gang. Denne flotte trampolinen har et robust design. North trampoline har en stor hoppeflate som passer deg som liker avansert hopping.

Rammestørrelse: Rammestørrelsen til North trampoline er på 4 meter. Denne rammen er laget med en trelags beskyttelse som skal forebygge rust. Den er sølvlakkert for at den skal få et stilfullt design. Den tykke og solide rammen bidrar til at du kan hoppe trygt på trampolinen. Rammen en enkel å vedlikeholde.

Kantbeskyttelse: Kantbeskyttelsen har en bredde på 30 cm. Den er derfor bred nok til å gi en tilfredsstillende beskyttelse. Kantbeskyttelsen dekker både fjærene og rammen. Den skal ikke bevege seg mens du hopper. Kantbeskyttelsen er laget i god kvalitet for at den skal vare i mange år. North trampoline leveres med en kantbeskyttelse som effektivt beskytter deg som hopper.

Antall fjærer: North trampoline har totalt 96 solide fjærer. Dette gjør at du får god spenst i hoppet. Trampolinens fjær tåler en brukervekt på opptil 110 kg. Den er derfor laget for å tåle mye vekt. Grunnet kvaliteten på fjærene oppnår du myke hopp. North trampoline passer for deg som ønsker å hoppe komfortabelt. 

Anbefalt brukervekt: North Explorer har en anbefalt brukervekt på totalt 110 kg. Den er derfor tilpasset personer med en totalvekt på 110 kg. Hvis den brukes av personer med en totalvekt på over 110 kg kan fjærene skades, men den er testet med så mye som 750 kg. North trampoline har en meget god hoppekomfort. Det er derfor viktig at du bruker den riktig.

Dimensjoner: North trampoline leveres med en diameter på 5 meter. Denne dimensjonen varierer ut fra om du velger en rektangulær, rund eller oval trampoline. Du bør velge en størrelse som passer inn i uterommet ditt. Den bør også plasseres slik at den står stødig på bakken.

North Pioneer trampoline
Bruksareal: 8,7 m2
85%
Rammestørrelse: 4 m
90%
Kantbeskyttelse (bredde): 36 cm
95%
Antall fjærer: 88 stk
95%
Anbefalt brukervekt: 110 kg
90%

butikk:

Pris:

Tilbud:

trampoline logo

Kr 9290,-

North Pioner trampoline passer perfekt for deg som liker høy aktivitet i hverdagen. Dette er en solid trampoline med en design som du legger merke til. Den leveres blant annet som en oval trampoline. Du kan derfor velge den som passer best til ditt uteområde. North trampoline fås i flere flotte farger som svart og rødbrun.

Bruksareal: North trampoline har et bruksareal på totalt 8,7 m². Hoppeflaten er derfor stor nok til at du kan vise frem dine avanserte hopp. Dette er en trampoline som leveres i flere fasonger. Du kan derfor velge om du ønsker en rund, rektangulær eller oval trampoline. Den er derfor enkel å plassere i uteområdet som du har tilgjengelig.

Rammestørrelse: Rammestørrelsen er på rundt 4 meter. Størrelsen varierer også ut fra hvilken fasong du velger. North trampoline leveres med en solid ramme som er enkel å plassere på bakken. Den står stødig mens du hopper. Rammen er utformet for at den skal være lett å vedlikeholde. North trampoline kan derfor stå utendørs hele sommersesongen. 

Kantbeskyttelse: Kantbeskyttelsen har en bredde på rundt 36 cm. Den er derfor bred nok til å beskytte både fjær og ramme. Den beskytter også mot slag om du skulle være uheldig å hoppe utenfor hoppeflaten. Kantbeskyttelsen fås i farger som sort og rødbrun. Du kan derfor velge hvilken farge du ønsker å ha på trampolinens beskyttelseskant.

Antall fjærer: North trampoline har totalt 88 fjærer montert i rammen. Antall fjær varierer ut fra hvilken fasong og størrelse du velger. Fjærene er godt beskyttet av kantbeskyttelsen. Du slipper derfor å bekymre deg for unødvendige slag om du skulle være uheldig å hoppe utenfor hoppeflaten. North trampoline har fjærer som er enkle å vedlikeholde.

 Maks brukervekt: Det anbefales at du forholder deg til den oppgitte brukervekten på maks 110 kg. Dersom personen som hopper har en høyere vekt enn 110 kg kan det oppstå slitasjeskader på trampolinen. Derimot vil ikke dette forekomme om du forholder deg til de gitte anbefalingene. Brukervekten er også med på å avgjøre hvor god spenst du har i hoppene dine. Likevel er denne modellen testet med over 600 kg.

Dimensjoner: North trampoline leveres med en diameter på 5 meter. Dimensjonene kan variere alt etter hvilke fasong eller størrelse du velger. En rund form på trampolinen er den som brukes mest i dag. En sirkulær hoppeflate gir en mer balansert vekt om du hopper i midten av trampolinen.

Berg elite trampoline
Bruksareal: 8,5 m2
85%
Rammestørrelse: 4 m
90%
Kantbeskyttelse (bredde): 30 cm
90%
Antall fjærer: 112 stk
100%
Anbefalt brukervekt: 110 kg
90%

butikk:

Pris:

Tilbud:

CDO logo.no

Kr 12 599,-

Berg Elite trampoline passer deg som ønsker god spenst når du hopper. Dette er en trampoline som er utformet for at du skal kunne øve på nye triks. Den leveres i flere størrelser og fasonger. Du kan derfor velge hvilken variant som passer best for deg. Her får du sikker trampoline som er lett å vedlikeholde hele året.

Bruksareal: Berg trampoline har et bruksareal på 8,5 m². Dette er en trampoline med en stor og praktisk hoppeflate. Her får du god plass til å utfolde deg på trampolinen uavhengig av om du er erfaren eller ikke. Trampolinen kan brukes til både lek og trening. Hvis du hopper utenfor hoppeflaten vil et sikkerhetsnett og en beskyttelseskant hindre at du skader deg.

Rammestørrelse: Rammestørrelsen på Berg trampoline er på rundt 4 meter. Dette er en solid og kraftig ramme som tåler den oppgitte bruksvekten på 110 kg. Rammen er designet for å ikke ha behov for mye vedlikehold. Rammen til Berg trampoline har gode sveiseskjøter. Den tåler å stå ute i lengre perioder uten at den ruster.

Kantbeskyttelse: En effektiv kantbeskyttelse skal være kraftig nok til  beskytte trampolinens fjærer. Berg trampoline har en kantbeskyttelse som har en bredde på 30 cm. En god bredde har en beskyttende effekt om du skulle være uheldig å hoppe utenfor hoppeflaten. Den er også solid laget for å kunne tåle å stå utendørs.

Antall fjærer: Berg trampoline leveres med totalt 112 fjærer. Disse fjærene gjør det mulig å få en god spenst i hoppet. Fjærene er utviklet ved bruk av det som betegnes som en Twin Spring funksjon. Ved bruk av denne funksjonen belaster du ikke fjærene mens du hopper. Dette er også en god egenskap som gjør at hoppet ikke belaster kroppen.

Anbefalt brukervekt: Når du skal gå til anskaffelse av en trampoline bør du ta hensyn til anbefalt brukevekt. Berg trampoline kan brukes av personer med vekt på opptil 110 kg. Dette tilsier gjerne at flere kan bruke trampolinen samtidig, uten at vekten overstiger 120 kg. Slik unngår du å overbelaste viktige deler som fjær, ramme og hoppeduk.

Dimensjoner: Berg trampoline har en diameter på 3,8 meter. Du kan derimot velge hvilken dimensjon som passer best for deg. Dette avgjør du ved å ta hensyn til hvor stort uteareal du har tilgjengelig. Trampolinen kan tilpasses ved bruk av riktig tilbehør som stige og trekk som beskytter mot dårlige værforhold.

North trampoline explorer
Bruksareal: 9,8 m2
90%
Rammestørrelse: 4 m
90%
Kantbeskyttelse (bredde): 30 cm
90%
Antall fjærer: 96 stk
100%
Anbefalt brukervekt: 110 kg
90%

butikk:

Pris:

Tilbud:

trampoline logo

Kr 13 890,-

Vi har valgt å rangere North Explorer Planet som nummer fem i vår trampoline test 2021. Dette er en trampoline som stiller sterkt i forhold til andre modeller som er tilgjengelig i dag. Her får du en trampoline med en stor og praktisk hoppeflate. Den står stødig på bakken mens du hopper og beveger deg på flaten.

Bruksareal: Her får du en trampoline med et bruksareal på 9,8 m². Denne trampolinen har derfor en stor hoppeflate. Størrelsen på flaten er avgjørende for at du skal få en god nok spenst på hoppet. Det er også viktig at vekten står i forhold til hoppeduken. En trampoline med liten spenst krever mer tyngde når du hopper. 

Rammestørrelse:  Denne North trampoline modellen har en solid ramme på 4 meter. Denne rammen bidrar til at hoppeduken sitter godt. Rammen tåler også en belastning på opptil 160 kg. Den er laget av stål som tåler å stå ute over lengre tid, uten å ruste. Den har solide skjøter som tåler tyngden til deg som hopper.

Kantbeskyttelse: North Explorer planet er en utendørs trampoline med en kantbeskyttelse på totalt 30 cm. Dette er en bredde som gjør at kantbeskyttelsen beskytter både rammen og fjær godt. Den beskytter også om du skulle være uheldig å hoppe utenfor hoppeflaten. For at rammen skal vare lenge er det viktig med rengjøring og vedlikehold.

Antall fjærer: Her får du en North trampoline med 96 fjærer. Fjærene bidrar til å holde hoppeduken på plass. I tillegg er antall fjær avgjørende for hvor god spenst det er i trampolinens hoppeflate. Dette er derfor en trampoline med en meget god spenst. Denne trampolinen har fjær i en tilfredsstillende kvalitet.

Anbefalt brukervekt: Her får du levert en trampoline som tåler en brukervekt på 110 kg. Dette tilsier at det sannsynligvis kan hoppe flere personer samtidig. Du unngår overbelastning på hoppeduk og fjærer. North Explorer Planet gir derfor en god spenst på hoppet. Dette uten at du risikerer å skade fjærer, ramme eller hoppeduk.

Dimensjoner: Denne modellen har en diameter på 5 meter. Trampolinen er derfor stor nok til at du kan gjennomføre avanserte hopp. Den passer godt inn i uterommet ditt. Dette er derimot noe du bør sjekke før du bestemmer deg for hvilken trampoline og fasong som passer.

Dette bør du vurdere når du kjøper en trampoline

Hvis du vurderer å gå til anskaffelse av en trampoline er det flere viktige faktorer du bør ta hensyn til. Først og fremst bør du ta hensyn til hvor stor plass du har tilgjengelig. Du kan blant annet velge mellom en rektangulær, rund eller oval trampoline. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerhet og funksjonalitet. Her har du en overiskt over 6 viktige ting du burde vurdere før du kjøper en trampoline:

bruksareal

Bruksareal

Trampolinens bruksareal er med på å bestemme hvor stor hoppeflate du har tilgjengelig. Det er selvsagt morsommere å hoppe på en trampoline med en stor hoppeflate. Her kan du øve på vanskelige hoppeteknikker sammen med andre. Du slipper å måtte hoppe nær kantbeskyttelsen. I vår trampoline test har vi vurdert bruksareal som en viktig faktor. Du kan derfor sammenligne bruksarealet på de ulike trampolinene som vi har testet. Samtlige trampoliner i vår test har derimot et stort bruksareal.

rammestørresle

Rammestørrelse

Det er viktig å ta hensyn til rammestørrelsen når du skal kjøpe ny trampoline. Rammen er en viktig del av trampolinens konstruksjon. Det er derfor viktig at rammen er solid og vedlikeholdsfri. Rammens viktigste oppgaver er å holde hoppeduk og fjær trygt på plass. Rammestørrelsen er avgjørende for hvor stor hoppeflate trampolinen har. Den er også viktig for kvaliteten på trampolinen. Den bør være laget av rustfritt stål. I tillegg er det viktig at den har sveisefuger som tåler stor belastning.

Trampoline kant

Kantbeskyttelse

Før du kjøper en ny trampoline bør du sjekke at den har en tilstrekkelig kantbeskyttelse. Denne kantbeskyttelsen skal beskytte både fjærer og ramme. Den skal i tillegg sørge for at du faller mykt om du skulle være uheldig å hoppe utenfor hoppeflaten. Kantbeskyttelsen bør også tåle sterke UV-stråler. Solen kan nemlig ødelegge kantbeskyttelsen over tid. En kantbeskyttelse i dårlig kvalitet kan sprekke og revne etter en tids bruk. Det er viktig at den er laget av et slitesterkt materiale.

fjærer

Antall fjærer

Hvis du ønsker en trampoline med god sprett, bør du velge en med mange fjærer. Det er også viktig at fjærene har en god lengde. Fjærene holder hoppeduken fast til rammen. Det er derfor viktig at kvaliteten er god nok. For at sikkerheten skal være tilfredsstillende er det viktig at fjærene er både kraftige og solide. De bør også være laget i galvanisert stål. Dette er en type stål som forhindrer at det danner seg rust. Trampolinens fjær kan byttes ut om det er nødvendig.

Trampoline brukervekt

Brukervekt

En trampoline er laget for å tåle en bestemt brukervekt. Derimot er den gjerne testet for en mye høyere brukervekt enn det som er oppgitt. For at trampolinen skal vare lenge er det viktig at den som hopper ikke er tyngre enn den anbefalte brukervekten. Konstruksjonen til trampolinen består av en ramme, hoppeduk og fjærer. Dette er deler som har viktige funksjoner. For høy brukervekt kan medføre risiko for den eller de som hopper. Dette kan også føre til at trampolinen må vedlikeholdes ofte.

trampoline dimensjoner

Dimensjoner

En trampoline leveres i flere dimensjoner. Du kan derfor velge hvilken dimensjon som passer best til ditt bruk. Før du bestemmer deg for hvilken trampoline som passer, bør du vurdere hvor mye plass du har tilgjengelig. I dag får du trampoliner i flere fasonger. Du kan blant annet velge mellom en rund, rektangulær eller oval trampoline. I vår trampoline test har vi tatt utgangspunkt i trampoliner som står plassert over bakken. Derimot kan du også få trampoliner som må graves ned.

Slik fungerer en trampoline

I de senere årene har utendørs trampoliner blitt stadig mer populære. Det er vanlig å se store trampoliner på uteplassen. En trampoline består av en ramme og en hoppeduk. Hoppeduken er som regel festet til rammen ved bruk av fjær. Disse fjærene skjules av den solide kantbeskyttelsen som vanligvis danner en sirkel rundt hoppeduken.

Denne kantbeskyttelsen bidrar til at du unngår skader om du treffer hoppeduken skjevt. Når du lander treffer du kantbeskyttelsen i stedet for rammen og fjærene. Du kan derfor hoppe trygt på trampolinen uten å være redd for å skade deg. De fleste trampoliner leveres i dag med et sikkerhetsnett som skal sikre at du ikke lander utenfor hoppeflaten.

Flere gode produsenter

Siden den første trampolinen ble lansert i 1930 årene har det blitt produsert et stort antall trampoliner. Trampolinen ble i utgangspunktet brukt til trening. Etter hvert utviklet trampolinen seg til å bli en del av en sportsgren. Trampolinesporten ble derfor tatt inn i varmen av De olympiske leker i 1999. I dag brukes trampolinen av både barn og voksne.

I vår Trampoline test 2021 har vi valgt å ta utgangspunkt i fire anerkjente produsenter. Produsentene North, Berg og Jumping er blant de fremste trampolineprodusentene på verdensbasis. Dette er produsenter som har fokus på både kvalitet og sikkerhet. Du får trampoliner i mange varianter og prisklasser. Du bør derfor velge en trampoline som passer  ditt behov.

Velg riktig trampoline fasong

I dag produseres det en rekke varianter av den klassiske trampolinen. Du får derfor en trampoline i mange ulike størrelser og fasonger. Det er derfor viktig at du har kunnskap nok om hvilke trampoline som passer ditt behov. Den klassiske trampolinen er som regel rund i formen. Den fås som både innendørs og utendørs trampoline.

Du kan derimot velge en trampoline som har en rektangulær fasong. Dette er en fasong som gjerne passer godt inn i hagen. Det er viktig at du tar utgangspunkt i utearealet når du skal bestemme deg for hvilken størrelse som passer. I dag kan du velge en oval trampoline om du ønsker det i stedet. Du bestemmer selv hvilken fasong du ønsker.

Trampoline fasonger

Flere varianter av trampoline

Før du går til anskaffelse av en trampoline bør du vurdere hvilken fasong som passer. I dag kan du blant annet velge mellom en rektangulær, rund eller oval trampoline. En rund trampoline gir gjerne en naturlige hoppekomfort. Mye av grunnen til det er at vekten plasseres i midten når du hopper på trampolinen.

Derimot velger stadig flere en rektangulær eller oval trampoline. En oval trampoline bidrar til å gi utearealet ditt et særpreg. Dersom du er en av dem som ikke har plass til en oval trampoline, bør du vurdere andre dimensjoner og fasonger. Du kan også velge blant mange flotte farger på kantbeskyttelsen.

Riktig montering av trampoline

En trampoline må monteres riktig for at sikkerheten skal være optimal. Det er derfor viktig å følge bruksanvisningen når den skal monteres. Fjærer og kantbeskyttelse må festes riktig til rammen. Før du begynner monteringen bør du finne et passende sted for trampolinen. Det anbefales at den plasseres stødig på flatt og mykt underlag.

Når trampolinen er ferdig montert bør du kontrollere at den er montert riktig. Det er viktig at det ikke mangler noen deler. Det bør være stor plass både rundt og over trampolinen. Dette for at det skal være god plass til avanserte hopp. Trampolinen skal festes til underlaget for at den skal stå stødig når den er i bruk.

Beskyttelsesnett i god kvalitet

Det er viktig å bevare sikkerheten mens trampolinen er i bruk. I vår trampoline test har vi vurdert trampoliner som har god sikkerhet. Du kan derfor være sikker på at du får en trampoline i god kvalitet. Det bør alltid monteres et sikkerhetsnett før trampolinen tas i bruk. Sikkerhetsnettet bør festes godt for å fungere tilstrekkelig.

I tillegg til sikkerhetsnett bør du også sørge for at kantbeskyttelsen sitter som den skal. Dette er polstring som skal være godt plassert rundt både ramme og fjærer. Den bør derfor være bred og tykk slik at den har en beskyttende effekt om noen treffer kanten. Trampolinen bør dekkes til når den ikke er i bruk.

Berg test trampoline

Oppdatert trampoline test 2021

Trampoliner har vært i bruk i en årrekke. Kvaliteten på dagens trampoliner er derfor bedre enn noen gang. I dag kan du velge blant utallige modeller i mange ulike størrelser og fasonger. Du kan derfor velge en rund, rektangulær eller oval trampoline. Dette gjør at det er enklere å tilpasse trampolinen til uteområdet enn tidligere.

En trampoline bør monteres riktig for at den skal være sikker i bruk. Den bør plasseres på et mykt og flatt underlag,. Det bør ikke være trær, busker eller andre forstyrrende elementer i nærheten av der trampolinen står. I vår Trampoline test 2021 har vi vurdert trampoliner fra velkjente leverandører, som er verdt å legge merke til.

Leave a comment